fbpx
Veilige en eenvoudige betaling | Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden | Gratis verzending in NL vanaf €35,-

  My Green Planner Some serious plans

  19,95

  De My Green Planner is vernieuwd! Deze geweldige My Green Planner is net als de My Pink Planner een grote en vrij invulbare stickerplanner!! Met veel ruimte om te plannen, veel ruimte om aantekeningen te maken en heel veel stickers om het plannen nog leuker te maken!

  Dit boek heeft aan de ene kant een planner pagina en aan de andere kant veel ruimte voor je to do’s en memo’s. Op basis van jullie voorkeuren in de poll hebben we die pagina’s omgewisseld.

  Je kunt op elk moment van het jaar beginnen, aangezien de planner vrij invulbaar is en we al 3 pagina’s met plannerstickers (met heerlijk kalme kleuren) speciaal voor jou hebben toegevoegd! Vind alle maanden, weken, weeknummers en nog veel meer stickers en begin meteen met plannen! Vergeet niet een Stick it Stickerbook toe te voegen met meer dan 2000 stickers voor de ultieme stickerplan-ervaring!

  Voor deze My Green Planner hebben we gekozen voor een cover die voorzien is van een prachtige preeg. Daarvoor zijn dus geen inkten gebruikt. En zeggen we met recht ‘today I choose green!’. Deze versie van de My Green Planner is bovendien nog wat intenser groen dan zijn voorganger.

  Details
  – 17,6 x 25 cm
  – Hardcover
  – 192 pagina’s (96 vel 100 grams papier) – planner, jaarplan, notes
  – 3 stickerpagina’s en pocket achterin
  – Super te combineren met tabbladen

  Weight 585 g
  Dimensions 25 × 19,5 × 2,6 cm
  color-dessin

  In stock

  SKU: 6013803525506 Categories: , Tag:

  You may also like…