fbpx
Veilige en eenvoudige betaling | Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden | Gratis verzending in NL vanaf €35,-

  Bestellen en betalen

  We vinden het super fijn dat je onze producten wil bestellen. Op deze pagina lees je alles over het online bestellen en betalen bij ConceptWrapping.

  Bestellen

  Bestelling wijzigen:

  Online je bestelling wijzigen is na het plaatsen niet meer mogelijk. Om te kijken wat er nog mogelijk is kun je altijd contact opnemen met info@conceptwrapping.nl.

  Verzendadres wijzigen:

  Als de bestelling nog niet is overgeleverd aan PostNL is het wijzigen van het adres nog mogelijk. Je kunt het verzendadres wijzigen door te mailen naar info@conceptwrapping.nl. Vermeld hierbij je bestelnummer, het gebruikte adres en het nieuwe adres.

  Bestelling annuleren:

  Na betaling van de bestelling is het niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren. Als er nog niet betaald is, kunt u een mail sturen naar info@conceptwrapping.nl om de mogelijkheden te bekijken.

  Worldwide shipping:

  ConceptWrapping verzendt wereldwijd. Kun je geen verzending kiezen naar jouw land, stuur dan een mailtje naar info@conceptwrapping.nl.

  Bestelling volgen:

  Indien er voor een verzendmethode gekozen is die track&trace ondersteunt dan kun je de bestelling volgen via deze code. Je ontvangt van ons een e-mail met de benodigde gegevens en een link waar je het pakket kunt volgen.

  Betalen

  Betaalmogelijkheden:

  ConceptWrapping biedt de volgende betalingsmogelijkheden aan:

  – iDeal
  – Paypal
  – Mastercard
  – Visa
  – Maestro
  – Bancontact
  – Mister Cash
  – Bankoverschrijving
  – KBC

  Verzenden

  Verzendkosten:

  De tarieven voor de verzendkosten worden tijdens het bestelproces getoond.

  Levertijd:

  Wanneer je op maandag t/m vrijdag voor 12.00 hebt besteld wordt je pakketje nog dezelfde dag verzonden. Meestal heb je de bestelling dan de volgende dag al in huis. Dit geldt niet voor zon- en feestdagen.

  Na ontvangst:

  Mocht je na ontvangst van je bestelling nog vragen hebben? Mail dan naar info@conceptwrapping.nl We helpen graag verder!