fbpx
Veilige en eenvoudige betaling | Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden | Gratis verzending in NL vanaf €35,-

  Artikelen retourneren aan ConceptWrapping

  Wil je het door jou bestelde artikel toch liever terug sturen of ruilen? Lees dan hier meer over het retourneren en ruilen van je bestelling aan ConceptWrapping.

  Zo werkt het:

  Je hebt het recht om alle artikelen binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden retour te zenden naar ConceptWrapping. Deze termijn gaat in op de dag waarop je jouw bestelling hebt ontvangen.

  Je kan je bestelling, of delen daarvan, retour melden via door een e-mail te sturen aan info@ConceptWrapping.nl. Zodra je dat hebt gedaan, heb je 14 dagen de tijd om je bestelling aan ons terug te sturen.

  Het adres dat je gebruikt voor retourzendingen is:
  ConceptWrapping
  Het Laar 3B
  5735 RC Aarle-Rixtel
  Nederland

  Let op! Alle retouren moeten eerst via e-mail aangemeld worden en voorzien worden van de bevestiging die ConceptWrapping terugstuurt.

  Wij kunnen alleen artikelen retournemen die ongebruikt zijn en in de originele verpakking retour gezonden worden. Je krijgt van alle correct teruggestuurde artikelen het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het verzenden van de retouren zijn voor jouw rekening. We adviseren je de verzendbon met track & trace code goed te bewaren.

  Zodra wij de retouren binnen de gestelde termijn ontvangen, controleren wij deze. Als de retourzending voldoet aan de gestelde voorwaarden wordt het aankoopbedrag van de retour gestuurde artikelen binnen 14 dagen op je bankrekening teruggestort. Aan deze betaling zijn voor jou geen kosten verbonden.